Forum motywacyjne BeSmart
Maj 18, 2012, 11:39:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Pamiętaj, żeby odwiedzić blog www.BeSmart.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1
  Drukuj  
Autor Wątek: English in action - ucz się z gwiazdami filmowymi" LangMastera.  (Przeczytany 3435 razy)
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« : Październik 22, 2007, 14:00:08 »

22 października 2007 ukazała się Gazeta Wyborcza z płytą wspomagającą naukę angielskiego. Jest na niej program "English in action - ucz się z gwiazdami filmowymi" LangMastera. Zaawansowani powinni go wyprobować, tym bardziej, że kosztuje tylko 2.99 pln.

Dzisiaj ukazało się wydanie GW z płytką na której znajduje się program:

LangMASTER English in action - Royal Family cz.1 Kosztuje tylko 2,99 zl

Jego ciekawym rozwiązaniem są ćwiczenia z algorytmem rozpoznawania mowy.
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 14:30:07 wysłane przez Bejotka » Zapisane

BJK
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #1 : Październik 27, 2007, 13:43:37 »

W poniedziałek 29 października GW wyjdzie z płytą kursu "English in Action. Przemawiaj z politykami i biznesmenami", a 5 listopada z płytą kursu "English in Action. Angielski z brytyjską rodziną królewską. Zapowiada sie więc, że prawie za darmo można będzie skompletować bardzo ciekawy kurs angielskiego na CD, za który ja zapłaciłem kilkaset zł.

BJK
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #2 : Październik 29, 2007, 14:20:27 »

Dzisiaj 29 października 2007 ukazały się w gazecie Wyborczej kolejna płyta CD z programem English in Action (ucz się z politykami i biznesmenami, m.in. margaret Tatcher, i Billem Gatesem). A w Rzeczpospolitej płyta z programem wsomagajacym naukę słownictwa "Your Memory cz. 1" Część druga ma sie ukazać jutro.

Program Your Memory nie jest tak szybki jak eTeacher i SuperMemo, ale uczy bardzo ciekawie i może być bardzo skuteczny.

BJK
malcoolm
Nowy użytkownik
*

Reputacja 4

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Październik 29, 2007, 18:39:09 »

English in Action zakupiłem Uśmiech fajna sprawa

http://www.szczecinblog.pl Lecim na Szczecin
Rafał z BeSmart.pl
Administrator
Użytkownik

Reputacja 10

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Październik 29, 2007, 21:13:30 »

Zerknąłem przed chwilą na "Your Memory cz. 1" z dzisiejszej Rzeczpospolitej. Powiedziałbym, że program jest raczej dla beginnersów i lower-intermediatesów. Info z okładki:

"Kurs składa się z 21 tematycznych rozdziałów (...) m.in. anatomia, technika, życie codzienne, praca, szkoła, geografia, świat roślin i zwierząt itp. (...) Każde słówko jest najpierw przedstawiane w postaci graficznej, a następnie utrwalone i powtórzone w 10 rodzajach udźwiękowionych ćwiczeń interaktywnych."

Program uczy 2000 wyrazów, ale podejrzewam, że to suma wyrazów z obydwu części.

Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #5 : Październik 29, 2007, 22:12:14 »

Program uczy 2000 wyrazów, ale podejrzewam, że to suma wyrazów z obydwu części.

Tak. Ale informację o tym programie umieściłem bezpośrednio po zakupie, jeszcze przed zainstalowaniem go. W takich przypadkach, czekanie na powrot do domu, przetestowanie programu jest bezcelowe. Gdyż mało kto zdążyłby go kupić. Ja sam pamiętam takie zdarzenie. Przeczytałem na forum o podobnej płycie w Rzeczpospolitej, natychmiast wyszedłem ja kupić. Dostałem ostatni egzemplarz w trzecim kiosku.
Rzeczywiście te 2000 słów jest w dwóch częściach. Jakiś czas temu ten program byl wydany przez  magazyn Komputer Świat jako jeden program, nazywał sie Neuromemory.

BJK
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #6 : Październik 30, 2007, 16:17:07 »

Dzisiaj w Rzeczpospolitej ukazała się druga część programu "Your Memory".

BJK
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #7 : Listopad 03, 2007, 17:38:42 »

W poniedziałek 29 października GW wyjdzie z płytą kursu "English in Action - Przemawiaj z politykami i biznesmenami"
W poniedzialek 5 listopada ukaże się Gazeta Wyborcza z płytą kursu "English in Action - angielski z brytyjską rodziną królewską.
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2007, 17:42:55 wysłane przez Bejotka » Zapisane

BJK
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #8 : Listopad 12, 2007, 15:02:31 »

Dzisiaj 12.11.2007 ukazało się wydanie Gazety Wyborczej z płytką na której znajduje się program:

LangMASTER English in action - Royal Family cz.2 Kosztuje tylko 2,99 zl

Warto posłuchać wypowiedzi członków brytyjskiej rodziny królewskiej.
I uczyć się od nich.

BJK
Strony: 1
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!