Forum motywacyjne BeSmart
Luty 04, 2012, 20:07:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Pamiętaj, żeby odwiedzić blog www.BeSmart.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1
  Drukuj  
Autor Wątek: Partner do biegania Wrocław  (Przeczytany 3923 razy)
neo2010
Nowy użytkownik
*

Reputacja 2

« : Grudzień 13, 2007, 04:28:08 »

Szukam osoby, która zaczyna a może zacznie Chichot trenować bieganie. Osobiście biegałem 2 miesiące podczas wakacji, ale w kolegą. Po powrocie na kolejny semestr pobiegałem sam może z 5 razy i mi się odechciało. Normalnie zero motywacji. Jak ktoś chciałby zacząć trenować to chętnie wrócę do tego sportu. Można powiedzieć, że teraz jestem na poziomie sprzed pół roku, czyli po 20 m. biegu za tramwajem dostaję zadyszki. A biegałem w Parku Grabiszyńskim i w jakimś parku na Armii Krajowej.
Bejotka
Nowy użytkownik
*

Reputacja 9

« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2009, 12:06:10 »

Ja biegałem na Stadionie Pafawagu. To były piękne dni. Treningi zaczynaliśmy od biegu wzdłuż torów kolejowych na "Górkę Miłości", wracaliśmy uliczkami Grabiszynka na stadion, gdzie kontynuowaliśmy treningi specjalistyczne. Ale "to se ne wraci". Na miejscu domku klubowego jest dziura w ziemi, na miejscu boisk stoją dźwigi. Żal serce ściska. Gdzie tu biegać?

Proponuję Nordic walking.

BJK
Strony: 1
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
kolczyki srebrne - Odzież Promocyjna - praca sprzedaż - rekrutacja pracowników - ośrodki wypoczynkowe nad morzem - zagęszczanie włosów - detektyw - Zanik głosu - biżuteria Swarovski - pasmanteria