Forum motywacyjne BeSmart
Luty 04, 2012, 19:40:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Pamiętaj, żeby odwiedzić blog www.BeSmart.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1
  Drukuj  
Autor Wątek: motywacja  (Przeczytany 2991 razy)
rozsrebrzenie
Nowy użytkownik
*

Reputacja 1

« : Maj 10, 2008, 05:25:07 »

kiedyś bardzo mi pomagało umawianie się z przyjaciółką na robienie czegoś codziennie(nie muszą być to te same sprawy) i w razie wykonania w danym tygodniu przez nią ja daję jej nagrodę, przeze mnie- ona mi, a jak skucha to fant. Korzystne jest zrobienie nagrody która nadaje się do podzielenia- wtedy jeśli 3 dni wyszły, dostaję za 3 dni- skuszenie jednym dniem potrafi zdemobilizować.Oczywiście za nawalenie i tak się płaci karę Język Duży uśmiech
Mam propozycję- a może byśmy coś takiego robili i dla siebie nawzajem tutaj?Nagrodą może być np e-kartka albo coś...
ritch
Nowy użytkownik
*

Reputacja 0

« Odpowiedz #1 : Maj 15, 2008, 19:57:17 »

Witam rzeczywiście z motywacja bywa czasem cięzko, szczególnie jeśli zadanie jakie mamy do wykonania nie jest zbyt interesujace. Myślę że bardzo ważne jest pozytywne myslenie i koncentracja na celu. Sam mam czasem problemy z odkładaniem rzeczy które i tak będę musiał zrobić. zaiteresowała mnie wtedy ksiażka the secret Rhondy Byrne (pozytywnie nastawia do życia - polecam) i w ogóle tematyka rozwoju osobistego.

ps. dobry pomysł z tymi e-kartkami  Chichot najważniejsze to nie stać w miejscu z założonymi rękami tylko działać. Podoba misię takie nastawienie u Ciebie rozsrebrzenie
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2008, 23:14:04 wysłane przez Rafał z BeSmart.pl » Zapisane
Strony: 1
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
gotowe projekty domów - pozycjonowanie strony - soczewki kolorowe - Darmowe fora - opinie kierowców o oponach